суббота, 27 октября 2012 г.

Створюємо сторінки в блозі

11 комментариев:

  1. Ира! У меня до сих пор нет названий страниц! Как же мне их создавать?

    ОтветитьУдалить
  2. Ирина Анатольевна, пожалуйста, помогите разобраться. Я соавтор блога, но чтобы добавить страницу или что-то исправить, должна войти в блог исключительно с аккаунта Бежевец Ларисы Васильевны. Со своего адреса могу только сообщения добавить. Так должно быть, или мы что-то не так сделали?

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Лариса Васильевна должна изменить вас из автора в администраторы, в презентации рассказано как.

      Удалить
  3. Ирина Анатольевна, с прошедшими праздниками Вас. Подскажите, пожалуйста, как вставить в блог презентацию. Спасибо.

    ОтветитьУдалить
  4. Дякую, щоб додати презентацію потрібно:
    1) або розмістити її на вашому Диску в ел. почті, потім надати вільний доступ (як 100%) та вставити гіперпосилання на сторінці,
    2) або скористатися сервісами збереження та додати код до посту (наприклад slideshare, як у мене)

    ОтветитьУдалить
  5. Дякую за допомогу. На сервіс збереження slideshare презентацію я закачала, а от як додати код ло посту, сама не розібралася. Відкривається лише як гіперпосилання. Даруйте, що набридаю, та більше нема у кого спитати. Що мені слід зробити, щоб зразу на сторінці відкривалася презентація, як у Вас.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Оксано, в slideshare натискаєте копіюєте код. На сторінці Якось виділяєте місто, де будете додавати презентацію (я наприклад набираю декілька однакових великих літер) потім натискаєте на кнопку HTML в верхньому лівому куті повідомлення, та вставляєте скопійований код замість літер, які набрали. Потім повертаєтесь в звичайний режим, натискаючі на Создать.

      Удалить
    2. Дякую ще раз. зараз спробую.

      Удалить
  6. Ирина Анатольевна, подскажите, пожалуйста, можно ли добавить в блог файл в формате МР3 и если можно, то каким образом.

    ОтветитьУдалить